header

Verjaardagskalender

Van de Vrienden van Elver krijgt elke woongroep een prachtige verjaardagskalender cadeau. Voor de afbeeldingen zijn kunstwerken van bewoners van Elver gebruikt. Het is een kleurrijk geheel geworden. Hopelijk krijgt de kalender een mooi plekje in de huiskamers zodat iedereen er van kan genieten. De kalenders zijn ook te koop bij de Elver Sjop in Nieuw-Wehl. 

verjaardagskalender Elver 2018 verjaardagskalender febr  verjaardagskalender eind

 

Prins(es) voor één dag... Prins

De meeste cliënten van dagbestedingslocatie Het Pleijwerk in Arnhem zullen  waarschrijnlijk nooit gaan trouwen. Sommige cliënten voelen zich daar erg verdrietig over. Ze hebben de droom om ooit een mooie trouwjurk of sjiek pak te dragen. Ze denken dat die droom niet kan uitkomen. Met dit project willen we alle cliënten van Het Pleijwerk de mogelijkheid bieden om een trouwjurk of rokkostuum te dragen, gestyled te worden en mooie foto te laten maken als herinnering. Het achterliggende doel is het zelfvertrouwen van deze cliënten te vergroten en een droom te laten uitkomen. De foto geeft ze een blijvende herinnering aan dit gevoel.

 

Drie verdrietkoffers en een waakkoffer

verdrietkofferOverlijden van cliënten op een groep heeft een grote impact op de medecliënten. Zij hebben dan behoefte aan tastbaar materiaal om de rouwverwerking rouw te kunnen geven. In de verdrietkoffer zitten bijvoorbeeld voorleesboekjes, een knuffel, rouwstenen en dergelijke. De koffers worden ingezet door medewerkers op alle locaties van Elver. De waakkoffer wordt gebruikt om informatie te kunnen geven tijdens de sterffase van een cliënt.

 

40 iPads voor locaties in Arnhem

ipadhoes2Met dit project willen wij alle cliënten van elver de mogelijkheid bieden om te werken, spelen en leren met een iPad. Daarvoor willen wij 40 iPads voor woon- en dagbestedingsgroepen in Arnhem en Laag-Soeren realiseren. In 2013 kregen de locaties in de Achterhoek en Liemers al een iPad in het kader van ons jubileumjaar.

Fun2Go fietsen

fun2gofietsenOnze cliënten genieten erg van het buiten zijn en samen op de fiets gaan. Daarom zouden wij graag twee extra Fun2Go fietsen realiseren, voor onze cliënten in Arnhem en Laag-Soeren.

Vrije donatie

Maak een algemene donatie die wij kunnen inzetten waar het het best besteed is.