Skip to main content

Projecten

Elver-voor-jou dagen

Medio mei 2023 organiseerde Elver de Elver-voor-jou dagen. Soort van inspiratiedagen voor de cliënten. Er waren verschillende workshops zoals hapjes maken, action painting, speel mee in de sociale media jungle. De Vrienden hebben op verzoek middelen beschikbaar gesteld om die dagen va heerlijke koffievarianten te kunnen genieten. Een heuse Barista wagen was ter plekke. Men genoot ervan.

Fun-2-Go fiets

Naar aanleiding van een facebookbericht van een medewerker van de Gele driehoek heeft bouwbedrijf Welling gereageerd en aangeboden mee te betalen voor een Fun-2-Go fiets. Afgesproken is dat Elver voor het onderhoud zorgt en Welling en De Vrienden ieder de helft van de aanschafkosten voor zijn rekening neemt. Op bovenstaande foto het fraaie resultaat.

Welling

Sinterklaaspakket voor allen

Als steun in deze turbulente tijd hebben De Vrienden van Elver alle bewoners een Sinterklaaspakket laten bezorgen. Tesoro is druk geweest met de voorbereiding van de pakketten en de transportdienst heeft de logistiek verzorgd.

Tandem voor bewoners Esdoornlaan 4

De bewoners van de Esdoornlaan 14 zijn de trotse eigenaren van een nieuwe tandem. Dankzij de eigen bijdrage van de bewoners en een kleine bijdrage van de Vrienden van Elver is het gelukt om deze fiets te kopen.

Fun-2-go fiets voor locatie Bakenbergseweg in Arnhem.

Onze bewoners op locatie de Bakenbergseweg in Arnhem hebben een prachtige fun-2-go fiets tot hun beschikking gekregen. Samen met de Dullertsstichting, de Stichting Puck Berhag en de Vrienden van Elver is het gelukt om deze aanvraag te realiseren.

EK (Elverkampioenschap) Stoeprandje gooien

Stoepranden is een leuk, laagdrempelig en actief balspel dat door iedereen gespeeld kan worden op elke willekeurige locatie.

Schommel en trampoline voor Paardenbloem

Dit voorjaar is de nieuwe woongroep de Paardenbloem geopend. Het is een groep die veel en graag buiten is.

Wilt u een bijdrage leveren aan één van onze projecten?

Doneer!