header

EK (Elverkampioenschap) Stoeprandje gooien

Stoepranden is een leuk, laagdrempelig en actief balspel dat door iedereen gespeeld kan worden op elke willekeurige locatie. Stoepranden is voor iedereen, en kan door iedereen gespeeld worden. Daarnaast is het niet alleen leuk; het is ook nog eens heel gezond; het zet zowel jong als oud aan tot beweging in de buitenlucht of binnen in de gymzaal!. Ook draagt stoepranden bij aan meer onderling contact, verbinding en gezelligheid. Voor de 3 grotere locaties van Elver zijn stoeprandensets aangeschaft. Op die manier wordt geprobeerd bewoners en begeleiders te motiveren om buiten te bewegen/ een spel te spelen. Stichting Vrienden van Elver heeft de aanschaf van dit spel gefinancieerd. Op 1 mei tijdens de sportclinic met De Graafschap is de set voor het eerst gebruikt.

stoepranden 

 

Radio Elver

Roel van Boxtel (ook wel DJ Blacklight genoemd) heeft een eigen radio station, namelijk de Elver-Radio. Roel woont al zo'n zes jaar bij het aanleunteam in Arnhem. Op zijn website www.elver-radio.nl kunnen mensen live luisteren, verzoekjes indienen of chatten.” Er worden verschillende soorten muziek gedraaid, van Nederlandstalig, de jaren 60 tot de Top 40.

Radio Elver

 

Verjaardagskalender

Van de Vrienden van Elver krijgt elke woongroep een prachtige verjaardagskalender cadeau. Voor de afbeeldingen zijn kunstwerken van bewoners van Elver gebruikt. Het is een kleurrijk geheel geworden. Hopelijk krijgt de kalender een mooi plekje in de huiskamers zodat iedereen er van kan genieten. De kalenders zijn ook te koop bij de Elver Sjop in Nieuw-Wehl. 

verjaardagskalender Elver 2018 verjaardagskalender febr  verjaardagskalender eind

Vrije donatie

Maak een algemene donatie die wij kunnen inzetten waar het het best besteed is.