Skip to main content

Projecten

Mooi bedrag van Lions Citycurling

Donderdag 21 december reikte Jarno Koren (rechts), president van Lionsclub Doetinchem, een cheque ter waarde van € 4.500 uit aan Winfried Alofs, bestuurslid van De Vrienden van Elver. Dit bedrag was de opbrengst van 6 avonden curlen op de ijsbaan op het Simonsplein in Doetinchem. Citycurling is al vele jaren een goede doelen actie van Lionsclub Doetinchem. Dit jaar was het goede doel De Vrienden van Elver. Het bedrag zal besteed worden aan een mooie duofiets.

Lionscitycurling voor Elver!

Tussen 11 en 21 december 2023 organiseert de Lionsclub Doetinchem weer de jaarlijkse Citycurling. De opbrengst van het City Curling komt zoals elk jaar ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat voor een Fun2Go duofiets via De Vrienden van Elver.  En extra leuk: een team van Elver Planning & Control doet mee en draagt zo bij aan de sponsoring.

Uitjes

Ieder jaar maakt de Vrienden van Elver het mogelijk om, samen met de andere bewoners op de woning, een leuke dag uit te gaan. In 2022 hebben 420 bewoners hiervan gebruikgemaakt en de bestedingen waren zeer divers. Er zijn woningen die zijn weten uit eten, een huifkartocht hebben gemaakt, naar de zwarte cross, de dierentuin, Wunderland in Duitsland, of naar Toverland zijn geweest, een bbq in de tuin samen met de familieleden, een muziekavond, naar een concert van Suzan & Freek, een dagje naar het strand of zoals op de foto te zien een dag naar de Efteling.
 
Iedereen heeft enorm genoten en we hebben heel veel enthousiaste reacties ontvangen. Ook in 2023 hebben de Vrienden van Elver weer geld beschikbaar gesteld voor alle bewoners om samen weer mooie momenten te beleven.

Elver-voor-jou dagen

Medio mei 2023 organiseerde Elver de Elver-voor-jou dagen. Soort van inspiratiedagen voor de cliënten. Er waren verschillende workshops zoals hapjes maken, action painting, speel mee in de sociale media jungle. De Vrienden hebben op verzoek middelen beschikbaar gesteld om die dagen va heerlijke koffievarianten te kunnen genieten. Een heuse Barista wagen was ter plekke. Men genoot ervan.

Fun-2-Go fiets

Naar aanleiding van een facebookbericht van een medewerker van de Gele driehoek heeft bouwbedrijf Welling gereageerd en aangeboden mee te betalen voor een Fun-2-Go fiets. Afgesproken is dat Elver voor het onderhoud zorgt en Welling en De Vrienden ieder de helft van de aanschafkosten voor zijn rekening neemt. Op bovenstaande foto het fraaie resultaat.

Welling

Sinterklaaspakket voor allen

Als steun in deze turbulente tijd hebben De Vrienden van Elver alle bewoners een Sinterklaaspakket laten bezorgen. Tesoro is druk geweest met de voorbereiding van de pakketten en de transportdienst heeft de logistiek verzorgd.

Tandem voor bewoners Esdoornlaan 4

De bewoners van de Esdoornlaan 14 zijn de trotse eigenaren van een nieuwe tandem. Dankzij de eigen bijdrage van de bewoners en een kleine bijdrage van de Vrienden van Elver is het gelukt om deze fiets te kopen.

Fun-2-go fiets voor locatie Bakenbergseweg in Arnhem.

Onze bewoners op locatie de Bakenbergseweg in Arnhem hebben een prachtige fun-2-go fiets tot hun beschikking gekregen. Samen met de Dullertsstichting, de Stichting Puck Berhag en de Vrienden van Elver is het gelukt om deze aanvraag te realiseren.

EK (Elverkampioenschap) Stoeprandje gooien

Stoepranden is een leuk, laagdrempelig en actief balspel dat door iedereen gespeeld kan worden op elke willekeurige locatie.

Schommel en trampoline voor Paardenbloem

Dit voorjaar is de nieuwe woongroep de Paardenbloem geopend. Het is een groep die veel en graag buiten is.

Wilt u een bijdrage leveren aan één van onze projecten?

Doneer!