header

In de bestuursvergadering van 19 september 2022 neemt Ruud Wink na 8 jaar afscheid na 8 jaar voorzitter van de Vrienden van Elver. te zijn geweest. In die periode heeft Ruud veel betekend voor de Vrienden. Hij bracht structuur aan, was verbindend en was van grote waarde ook door zijn uitgebreide netwerk. Zie ook onze  nieuwsbrief van 24 september 2022

Ruud afscheid 

 

Dankzij stichting SFO, het ANWB fonds, stichting NCPH en de Vrienden van Elver heeft Elver deze zomer een nieuwe rolstoelfiets mogen ontvangen. De oude fiets was aan vervanging toe en het is heel erg fijn dat het gelukt is om een nieuwe fiets te realiseren.

 

 

rolstoelfiets

 
Van de zomer is de ijscokar langs geweest op drie locaties in Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw Wehl. Alle cliënten en medewerkers hebben een ijsje mogen komen halen. 

 

 

 IJscokar

 

In maart 2020 kon nog net de Elverloop doorgaan voordat alles in lockdown ging. Het doel waar we toen voor liepen was een prieeltje in de Belevingstuin. Door een bijdrage van Vrienden van Elver en medewerking van Schilderbedrijf Wolters, riooltechniek Te Kloeze en Stichting Jeugdfons gehandicaptenzorg de Liemers staat hij er. We hopen natuurlijk dat er veel gebruik van gemaakt gaat worden en het een mooie aanvulling is in de belevingstuin. 

Nu maar duimen dat we op de tweede zondag in maart 2022 weer een Elverloop mogen organiseren, met een mooi nieuw doel.

 

 

Als dank voor de steun een kleine attentie voor onze sponsoren. Wij proberen altijd iets te geven dat gemaakt is door de cliënten van Elver. Dit keer een fraai insectenhotel. Voor ons vervaardigd op locatie Arnhem Noord, waar de Vrienden de bouw van een tuinkas mogelijk gaan maken.