Skip to main content

Nieuws

Tuinkas Arnhem

In Arnhem, op het terrein van Biovakantieoord is voor dagbestedingsgroep Topgroen een tuinkas gerealiseerd. Zie ook onze Nieuwsbrief.

Overkapping Laag Soeren

Op de locatie Laag Soeren wordt momenteel een buitenterras gerealiseerd met overkapping. De Vrienden financieren dit project inclusief duurzaam tuinmeubilair, verlichting en beplanting.

 

Tuinkas Nieuw-Wehl

De bouw van de tuinkas bij het kerkgebouw van Nieuw Wehl is in volle gang. Klik hier voor een tweetal impressies: de voortgang van de (ver)bouw en het vieren van het bereiken van het hoogste punt op 30 maart 2023.

Afscheid voorzitter

Ruud met bloemen en beeld

In de bestuursvergadering van 19 september 2022 neemt Ruud Wink na 8 jaar afscheid na 8 jaar voorzitter van de Vrienden van Elver. te zijn geweest. In die periode heeft Ruud veel betekend voor de Vrienden. Hij bracht structuur aan, was verbindend en was van grote waarde ook door zijn uitgebreide netwerk. Zie ook onze  nieuwsbrief van 24 september 2022

Rolstoelfiets

Blije mevrouw op rolstoelfiets

Dankzij stichting SFO, het ANWB fonds, stichting NCPH en de Vrienden van Elver heeft Elver deze zomer een nieuwe rolstoelfiets mogen ontvangen. De oude fiets was aan vervanging toe en het is heel erg fijn dat het gelukt is om een nieuwe fiets te realiseren.

Wilt u een bijdrage leveren aan één van onze projecten?

Doneer!