header

 

In maart 2020 kon nog net de Elverloop doorgaan voordat alles in lockdown ging. Het doel waar we toen voor liepen was een prieeltje in de Belevingstuin. Door een bijdrage van Vrienden van Elver en medewerking van Schilderbedrijf Wolters, riooltechniek Te Kloeze en Stichting Jeugdfons gehandicaptenzorg de Liemers staat hij er. We hopen natuurlijk dat er veel gebruik van gemaakt gaat worden en het een mooie aanvulling is in de belevingstuin. 

Nu maar duimen dat we op de tweede zondag in maart 2022 weer een Elverloop mogen organiseren, met een mooi nieuw doel.

 

 

Als dank voor de steun een kleine attentie voor onze sponsoren. Wij proberen altijd iets te geven dat gemaakt is door de cliënten van Elver. Dit keer een fraai insectenhotel. Voor ons vervaardigd op locatie Arnhem Noord, waar de Vrienden de bouw van een tuinkas mogelijk gaan maken.

 

 

Dankzij de Pasman Stichting, Dr. C.J. Vaillantfonds en de Vrienden van Elver is het gelukt om een nieuwe tandem met trapondersteuning te kopen voor onze bewoners. De tandem mag ingezet worden voor alle cliënten van Elver maar zal vooral gebruikt worden voor dagbestedingsgroep de Kruiers. Zij zullen met deze tandem veel werkzaamheden in het buitengebied kunnen uitvoeren zoals het ophalen van glas en blik, het bezorgen van boodschappen en allerlei klusjes op aanvraag.
 
 

Roel van Boxtel (ook wel DJ Blacklight genoemd) heeft een eigen radio station, namelijk de Elver-Radio. Roel woont al zo'n zes jaar bij het aanleunteam in Arnhem. Op zijn website www.elver-radio.nl kunnen mensen live luisteren, verzoekjes indienen of chatten.” Er worden verschillende soorten muziek gedraaid, van Nederlandstalig, de jaren 60 tot de Top 40.

Radio Elver

 

 tandem met trapondersteuning Kubus

Voor de cliënten van de Kubus is een tandem met trapondersteuning gekocht.

Een dag na de levering kreeg ik de volgende mail van een medewerker:

‘De fiets is inmiddels geleverd. We zijn er erg blij mee en hebben er al meerdere keren gebruik van gemaakt!’.

De foto laat zien dat ze er erg blij mee zijn. Namens hen hartelijk dank.