Skip to main content

Nieuws

Film maken

Licht uit, Spot aan!
Deelnemers van de filmclub van Elver gaan een echte film maken door en voor de bewoners van Elver.
De kosten worden betaald deels door de deelnemers en door Dr. C.J. Vaillantfonds, St. Puck Berhag, HandicapNL en de Vrienden van Elver. De komende maanden wordt er gerepeteerd en vinden de opnames plaats. De première zal plaatsvinden op 7 juni voor genodigden en op 8 juni 2024 van 14.00 tot 16.00 uur voor alle belangstellenden in Banningshof. Noteer de datum en kom kijken!

Vacature: Bestuurslid PR & Sociale Media

Ben jij gepassioneerd over het vergroten van zichtbaarheid en het versterken van de banden via sociale media? Heb je affiniteit met de Vrienden van Elver en ben je enthousiast om je in te zetten voor een geweldige zaak? Dan zoeken wij jou!

Over ons: De Vrienden van Elver zijn toegewijd aan het ondersteunen en bevorderen van het welzijn van de cliënten van Elver, een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking.  Wij willen het leven van mensen met een verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking zo ‘gewoon’ mogelijk én mooier maken. Wij geloven in het belang van het creëren van kansen, het delen van verhalen en het bouwen van een sterke community om onze missie te realiseren. Neem eens een kijkje op onze website:  https://www.vriendenvanelver.nl/

Functieomschrijving: Als onbezoldigd bestuurslid voor PR & Sociale Media ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van de zichtbaarheid van de Vrienden van Elver en het versterken van onze online aanwezigheid. Je taken omvatten onder andere:

  • Ontwikkelen en implementeren van een strategie voor sociale media om de betrokkenheid te vergroten en onze boodschap te verspreiden.
  • Creëren van boeiende content voor verschillende online platformen en het beheren van de sociale-mediakanalen van de Vrienden van Elver.
  • Het optimaliseren van de website.
  • Samenwerken met de overige bestuursleden om PR-activiteiten te coördineren en initiatieven te ondersteunen die de doelstellingen van de organisatie bevorderen.
  • Actief zoeken naar nieuwe kansen om het netwerk en de steun voor Elver uit te breiden via verschillende online kanalen.

Gewenste vaardigheden en kwalificaties:

  • Ervaring met het beheren van sociale-mediaplatformen en kennis van sociale media-analysetools.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
  • Creativiteit en het vermogen om boeiende en relevante content te produceren.
  • Affiniteit met de missie en doelstellingen van de Vrienden van Elver.

Werkschema en vergaderingen: Als bestuur vergaderen we vier keer per jaar om de strategieën en activiteiten te bespreken. Daarnaast zijn er ook leuke bijeenkomsten waar we elkaar informeel kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen.

Hoe kun je solliciteren? Als je geïnteresseerd bent in deze rol en denkt dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de Vrienden van Elver, stuur dan je cv en een motivatiebrief waarin je jouw ervaring en passie voor dit werk beschrijft naar onze voorzitter John Brands. Het e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sluitingsdatum voor sollicitaties: 1-4-2024

Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen een positieve impact te maken voor Elver!

Met vriendelijke groet, 

John Brands

Voorzitter Vrienden van Elver

Filmpremière voor en door de bewoners van Elver op 8 juni aanstaande

Hoe gaaf is het om een echte film te maken en als een acteur of actrice behandeld te worden? In 2018 werd deze droom werkelijkheid en hebben bewoners van Elver een film gemaakt. Dat smaakte naar meer. Het is daarom super fijn dat het is gelukt, dankzij een bijdrage van Handicap NL, St. Puck Berhag, Dr. C.J. Vaillantfonds en de Vrienden van Elver, om de financiering rond te krijgen. Op dit moment wordt er door de acteurs en actrices, Jorn Snelting Filmmaker & Docent en vrijwilligers hard gewerkt om de film op tijd klaar te hebben. Save the date: zaterdagmiddag 8 juni want dan zal de première plaatsvinden in Banningshof in Nieuw Wehl. 
 

Fun-2-go fiets

Yes, het is gelukt om een nieuwe fun-go-fiets te realiseren voor de bewoners van Elver. We zijn er heel blij mee. Heel veel dank aan de Lions Club Doetinchem, St. Puck Berhag, Jeugdfonds de Liemers en de Vrienden van Elver. Samen fietsen en lekker naar buiten. Laat het voorjaar maar komen.

Vakantie 2023

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om op vakantie te kunnen gaan. Voor de kinderen van Elver die financieel niet ondersteund kunnen worden, zorgt Elver èn de Vrienden van Elver ervoor dat het toch mogelijk is om op vakantie te gaan.
Dit jaar zijn de kinderen van Neptunus op vakantie geweest in Lochem en hebben genoten van de faciliteiten op het park en van het mooie weer.

Wilt u een bijdrage leveren aan één van onze projecten?

Doneer!