Skip to main content

Nieuws

Varen met Joop

Op 15 april 2023 genoten bewoners van Elver weer van een prachtig verzorgde boottocht over de Rijn. Er gingen 450 gasten aan boord waarvan zo'n 100 bewoners van Elver. Voor een fraaie impressie zie Varen met Joop 2023.

Tuinkas Arnhem

De Tuinkas op het terrein van Biovakantieoord voor dagbestedingsgroep Topgroen is op 14 juni feestelijk geopend.


 Het werd een feestelijke middag met ruim 20 deelnemers van Topgroen, collega's van Elver, de Vrienden van Elver, mensen van Bio. Er waren toespraken, een hapje en een drankje en de onthulling van een mooie plaquette:

 

Overkapping Laag Soeren

Op de locatie Laag Soeren wordt momenteel een buitenterras gerealiseerd met overkapping. De Vrienden financieren dit project inclusief duurzaam tuinmeubilair, verlichting en beplanting. Klik voor een impressie.

 

Tuinkas Nieuw-Wehl

De bouw van de tuinkas bij het kerkgebouw van Nieuw Wehl is in volle gang. Klik hier voor een tweetal impressies: de voortgang van de (ver)bouw en het vieren van het bereiken van het hoogste punt op 30 maart 2023.

Afscheid voorzitter

Ruud met bloemen en beeld

In de bestuursvergadering van 19 september 2022 neemt Ruud Wink na 8 jaar afscheid na 8 jaar voorzitter van de Vrienden van Elver. te zijn geweest. In die periode heeft Ruud veel betekend voor de Vrienden. Hij bracht structuur aan, was verbindend en was van grote waarde ook door zijn uitgebreide netwerk. Zie ook onze  nieuwsbrief van 24 september 2022

Wilt u een bijdrage leveren aan één van onze projecten?

Doneer!