Skip to main content

Nieuws

Elver Voor Jou dagen

De Elver Voor Jou dagen bieden een overvloed aan activiteiten voor bewoners en deelnemers van Elver, met als doel persoonlijke ontwikkeling, grenzen verleggen en het leren van nieuwe vaardigheden. Deze dagen zijn een bron van inspiratie en groei voor iedereen die erbij betrokken is. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd en dankzij de Vrienden van Elver is er ook een Barista Kraam en een Rolling Eis Kraam. Zie ook het prachtig filmpje gemaakt voor en door de deelnemers van Pixel Media.

De bus van avontuur

Een film gemaakt door en voor de bewoners en deelnemers van Elver. Met een première waarbij alle makers echte sterren waren en alle aanwezigen genoten van de film. Dankzij Handicap NL, St. Puck Berhag, Dr. C.J. Vaillantfonds, de opbrengst van de Elver Wandeltocht en de Vrienden van Elver, was het mogelijk om dit project te realiseren. Op vrijdag 7 juni ging de film officieel in première in de Gruitpoort. Het was een belevenis. 
 
bus van avontuur bos
bus van avontuur bus
 
bus van avontuur limousine
 
bus van avontuur opnames

Vrienden van Elver bestaat 10 jaar

De Vrienden van Elver bestaat 10 jaar en dat hebben we afgelopen zaterdag gevierd samen met de bewoners, deelnemers en relaties tijdens het zomerfeest bij Elver met muzikale omlijsting van ToosRoosProducties.
10 jaar waarin we heel veel mooie dingen hebben kunnen doen voor de bewoners en deelnemers van Elver. Dank aan alle Vrienden en donateurs, zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

foto toos coos en roos met roll up banner

foto Eduard Hoef 6

foto Jeroen en Toos

foto polonaise

Film maken

Licht uit, Spot aan!
Deelnemers van de filmclub van Elver gaan een echte film maken door en voor de bewoners van Elver.
De kosten worden betaald deels door de deelnemers en door Dr. C.J. Vaillantfonds, St. Puck Berhag, HandicapNL en de Vrienden van Elver. De komende maanden wordt er gerepeteerd en vinden de opnames plaats. De première zal plaatsvinden op 7 juni voor genodigden en op 8 juni 2024 van 14.00 tot 16.00 uur voor alle belangstellenden in Banningshof. Noteer de datum en kom kijken!

Fun-2-go fiets

Yes, het is gelukt om een nieuwe fun-go-fiets te realiseren voor de bewoners van Elver. We zijn er heel blij mee. Heel veel dank aan de Lions Club Doetinchem, St. Puck Berhag, Jeugdfonds de Liemers en de Vrienden van Elver. Samen fietsen en lekker naar buiten. Laat het voorjaar maar komen.

Wilt u een bijdrage leveren aan één van onze projecten?

Doneer!