header

Namens de Vrienden van Elver hebben alle groepen iets lekkers voor bij de koffie gekregen. Bereid bij Tesoro:

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Iets lekkers bij de koffie

Namens de Vrienden van Elver hebben alle groepen iets lekkers voor bij de koffie gekregen. Bereid bij Tesoro:

 

 

 

 

 

 

Lees meer...
 

Zandewierde

Al vele jaren dragen de Vrienden van Elver bij aan de activiteiten van Manege Zandewierde, een prachtige manege gelegen in het weidse landschap van Nieuw-Wehl.  De manege is vooral gericht op mensen met een lichamelijke, zintuiglijke, verstandelijke of meervoudige beperking.

 

Lees meer...
 

Waterbetovering

Kinderen met een beperking hebben in principe dezelfde behoeftes en interesses als kinderen zonder beperking. Daarom moeten ook zij de kans krijgen om te groeien, te ontdekken, te leren, te spelen en te ontwikkelen.

 

 

Lees meer...
 

Uitgelicht project

Er lopen diverse projecten die wij als vrienden ondersteunen. Dit project willen wij er hier even uitlichten.

Fun-2-go fiets voor locatie Bakenbergseweg in Arnhem.

 

Onze bewoners op locatie de Bakenbergseweg in Arnhem hebben een prachtige fun-2-go fiets tot hun beschikking gekregen. Samen met de Dullertsstichting, de Stichting Puck Berhag en de Vrienden van Elver is het gelukt om deze aanvraag te realiseren.

Verder lezen

Onze partners

Kanters-installatietechniek.pngATMR-Wink.jpegVDP-beveiliging.pngPVN.pngwalraven-webwerk.jpeglukassen-tweewielers.pngRSR-maakt-mensen-blij.pngteunissen.pngBram-de-echte-bakker.jpegduoplan.pngRDK-glazenwassers.pngtekloeze-riooltechniek.pngKuppens-kunststof.pnglifemobility.jpegNeptunus-facilitaire-groothandel.pnggroeiend-groen.jpegroelofs-fruitservice.pngWelling.jpeg